O NAMA

Vesela Soova

Najukusnije ručno rađene krofne.

VESELA SOOVA

Krofna Bar & Online shop

Radionica za izradu ručno prevljenih krofni

Vesela Soova je inspiracija ljubitelja krofni, proistekla kao ideja sa mnogobrojnih putovanja po svetu stvarajući svoj vizuelni romantični identitet i sofisticirani ukus baziran na visokom kvalitetu svojih proizvoda. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u tehnološkom razvoju i proizvodnji hrane, imali smo jasan cilj da domaćem tržištu ponudimo krofnaste poslastice koje će biti jedinstvene po svom ukusu, izgledu i asortimanu. Kao veliki sladokusci i obožavaoci krofni, krenuli smo u avanturu tražeći najbolji bakin recept za ručno pravljene krofne.

Sinergijom znanja i iskustva istraživali smo tradicionalne recepte sa naših prostora i pristupili izradi ručno pravljenih krofni sa potpunom pažnjom i s ljubavlju, kao što ste navikli u bakinoj kuhinji. Osnovna tekstura je zasnovana na bakinom receptu, a dizajn i sastojci su pažljivo odabrani, prateći najbolje i najkvalitetnije sirovine na tržištu. Za izbor raznovrsnih ukusa i vrsta, rukovodili smo se sugestijama naše dece, kao najiskrenijim degustatorima i kritičarima omiljenih poslastica.

Krofne su glazirane najfinijom čokoladom, a punjene pažljivo biranim sastojcima, kao što su nutela, presta vanila, pavlaka, cheese cake fil, tiramisu i ostali raznovrsni voćni džemovi koji su postali favoriti stalnih mušterija. Našu ponudu ukusa smo vremenom razvijali zahvaljujući mnogobrojnim idejama i željama naših mušterija, šireći osmehe i zadovoljstvo svih generacija. Danas imamo u ponudi preko 40 različitih vrsta krofni, od neodoljivih krofni iznenadjenja iznenadjenja do jedinstvenih i uvek različitih krofna torti, koje su postale pravi hit za rodjendanska slavlja, slatke stolove i slične vesele dogadjaje.

U Veseloj Soovi nikad nije dosadno, jer se krofne svakodnevno ručno prave, filiju i dekorišu po našem izboru ili vašim idejama. Za to je najviše zaslužan naš veseli Soova Tim koji je uvek raspoložen za nove izazove u cilju ostvarivanja potpunog zadovoljstva kod naših mušterija. Zato su naše krofnice upečatljivo zapažene na mnogim manifestacijama, rodjendanima, svadbama, korporativnim dogadjajima i sl. Pored slatkih krofnica u našem malom, a Veselom carstu, imate u ponudi potpuno drugačije i jedinstvene čokoladne i voćne Soova šejkove, a ljubiteljima kafe smo pripremili neodoljive Soova specijalitete od kafe.

VESELA SOOVA

ONLINE PRODAVNICA

U našoj online prodavnici uvek možete kupiti Vesela Soova krofne. Krofne su razvrstane u četiri kategorije: Classic, Special, Premium, Premium Breand i razlikuju se po načinu izrade, punjenjima, prelivu i dodacima. Pored krofni nudimo Vam i Krofna pakete, Krofna bukete, Krofna Torte. Uživajte u našim poslasticama i posetite nas u Vesela Soova Krofna barovima.

SHOP

Newsletter

Ukoliko želite da primate novosti i ponude iz Vesele Soove, pošaljite nam Vašu email adresu