Vesela Soova®

Ukusne Krofne

Najukusnije ručno rađene krofne.

  • Krofna sa Kinderom iz Vesele Soove
  • Krofna sa lešnikom i Nutellom iz Vesele Soove
  • Krofna sa višnjom, vanilom i Nutelom iz Vesele Soove
  • Krofna sa Tableronom iz Vesele Soove
  • Snikers krofna sa Nutelom iz Vesele Soove
tri krofne
VESELA SOOVA

Najukusnije krofne

Ručno rađene Berliner krofne

Sinergijom znanja i iskustva istraživali smo tradicionalne recepte sa naših prostora, ali i šire, i pristupili izradi ručno pravljenih krofni po tradicionalnoj recepturi za Berliner krofne. Berliner krofna je napravljena od slatkog testa sa glazurom od najfinije čokolade, a punjene pažljivo biranim sastojcima, kao što su nutela, presta vanila, cheese cake ili tiramisu filom i ostalim raznovrsnim voćni džemovima koji su postali favoriti stalnih mušterija. Dizajn i sastojci su pažljivo odabrani, prateći najbolje i najkvalitetnije sirovine na tržištu.

Našu ponudu ukusa smo vremenom razvijali zahvaljujući mnogobrojnim idejama i željama naših kupaca, šireći osmehe i zadovoljstvo svih generacija. Danas imamo u ponudi preko 40 različitih vrsta krofni, od neodoljivih krofni iznenađenja do jedinstvenih i uvek različitih krofna torti, koje su postale pravi hit za rođendanska slavlja, slatke stolove i slične vesele događaje.

CLASSIC KROFNE

Tradicionalne recepture

prelivena krofna sa rupom

Tradicionalna receptura krofni sa jednostavnim a odabranim prelivima i posipima, Classic krofne su odlične za svačiji ukus. Ukusi iz prošlosti spojeni modernom tehnologijom. Džemovi, grožđice, rum, čokolada, MonBlan šećer, orasi, eurokrem idr...

Klasični ukusi krofni

Classic

Saznajte više
SPECIAL KROFNE

Obogaćeni klasici

krofna sa rupom prelivena i posuta kuglicama

Za krofna sladokusce spremili smo Special liniju krofni. Kombinacije bez greške. Punjene vanila kremom, prelivene i posute samo najkvalitetnijim sastojcima koji se savršeno nadopunjuju.

Classic with twist

Special

Saznajte više
PREMIUM KROFNE

Krofne punog ukusa

krofna sa rupom prelivena i posuta mrvicama

Vesela Soova je inspiracija ljubitelja krofni, iz tog razloga je Premium linija nezaobilazna u kutijama pravih ljubitelja. Svi ukusi, kombinacije punjenja, posipa i preliva su savršeni.

Prefinjeni ukus

Premium

Saznajte više
Vrhunska krofna

Premium Brand

glaziranaa krofna sa rupom posuta mrvicama

Kada se spoje najdraže Vesela Soova krofne i najdraži premium slatkiši, dobijete liniju krofni zbog kojih su kao pokloni u svim prilikama nenadmašni. Predstavljamo vam Premium Brend krofne.

Spoj savršene krofne i savršenog slatkiša

Premium Brand

Saznajte više
VESELA SOOVA

ONLINE PRODAVNICA

umočena krofna sa rupom posuta mrvicama

U našoj online prodavnici uvek možete kupiti Vesela Soova krofne. Krofne su razvrstane u četiri kategorije: Classic, Special, Premium, Premium Breand i razlikuju se po načinu izrade, punjenjima, prelivu i dodacima. Pored krofni nudimo Vam i Krofna pakete, Krofna bukete, Krofna Torte. Uživajte u našim poslasticama i posetite nas u Vesela Soova Krofna barovima.

SHOP

Newsletter

Ukoliko želite da primate novosti i ponude iz Vesele Soove, pošaljite nam Vašu email adresu